Kersttrui met lampjes, de ultieme sfeermaker

Colin Firth zette de trend al in 2001. In zijn rol als Mark Darcy in de film Bridget Jones Diary verscheen hij in een gebreide kersttrui met een rendier erop en veroverde daarmee de harten van vele vrouwen. Het dragen van een kersttrui is sindsdien een uiting van warmte en gezelligheid en begint ook in Nederland een serieuze traditie te worden. Voor veel mensen is het zelfs een sport om tijdens de kerst in een zo lelijk of grappig mogelijke kersttrui te verschijnen.

Een ontspannen kerst

Niet langer draait kerst om uiterlijk vertoon, de mooist gedekte tafel of de chicste jurk. Steeds meer mensen zetten zich af tegen deze opsmuk rondom de feestdagen. Kerst is vooral bedoeld om tijd door te brengen met je dierbaren in een ontspannen sfeer. En dat hoeft tegenwoordig niet meer in een stijf gestreken overhemd of een dure glimmende jurk, die je de rest van het jaar niet meer draagt. Een gezellige kerst beleef je natuurlijk het beste in je favoriete kersttrui.

De foute kersttrui

De afgelopen jaren verschenen ze in alle soorten en maten: de foute kersttruien met rendieren, sneeuwpoppen of versierde kerstbomen. De een nog lelijker, idioter of grappiger dan de andere. Er bestaan ook beschaafdere varianten met bijvoorbeeld Noorse motieven, voor als je wel wilt meedoen met deze traditie, maar niet te veel wilt opvallen. Er worden zelfs speciale feesten georganiseerd met als thema ‘foute kersttrui’. Kortom, de (foute) kersttrui is niet meer weg te denken uit je wintergarderobe.

Kersttrui met lampjes

Is voor jou niets te gek en wil je echt de blits maken dit jaar, kies dan voor een kersttrui met lampjes. Hiermee ben je gegarandeerd de sfeermaker tijdens de feestdagen. En niet alleen dan: de kersttrui met lampjes kun je ook prima combineren met je wintersportoutfit. De schakelaar om de lampjes aan te zetten, is in de voering genaaid, zodat je precies op het juiste moment je vrienden kunt verrassen met je te gekke trui. Laat dit jaar je pumps of je strakke pak thuis en ga voor een onvergetelijke en hilarische kerst.

 

 

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *