Onze favoriete Michael Kors sneakers voor aankomende zomer

Met het warmere weer in aantocht wordt het weer tijd om de zomergarderobe tevoorschijn te halen en de winkels in te duiken voor de nieuwste trends op modegebied. Om je outfit volledig af te stylen horen daar deze zomer zeker een paar hippe sneakers bij. Om je zoektocht naar het perfecte paar sneakers voor de lente en zomer gegarandeerd tot een succes te brengen raden we je aan zeker bij de sneakers van Michael Kors een kijkje te nemen. Graag delen we met jou onze 3 favoriete Michael Kors lente en zomer sneakers voor dit seizoen.

 

  1. Volledig on-trend met witte sneakers

Als eerste laten we je graag kennis maken met de collectie witte sneakers van Michael Kors. Uit het huidige straatbeeld zijn de witte sneakers niet meer weg te denken. Met name in de lente en de zomer geven witte sneakers een extra zomers gevoel. Daarnaast zijn witte sneakers ontzettend makkelijk te combineren. Met het minimalistische karakter van deze sneakers weet Michael Kors ervoor te zorgen dat de sneakers zeer makkelijk te combineren zijn, maar toch ook zeker opvallen door hun volledig witte kleur.

  1. Logo sneakers

Onze tweede favoriete Michael Kors sneaker speelt ook in op een zeer populaire modetrend. De tweede sneakertrend waar Michael Kors deze lente en zomer uitstekend op inspeelt, is het verwerken van het merklogo in hun sneakers. Steeds meer modemerken spelen in op de trend van opvallende logo’s, zo ook Michael Kors. Door veelal het logo in contrasterende kleur in de sneaker te verwerken, zorgt Michael Kors ervoor dat de sneakers veranderen in echte eye-catchers. Met deze sneakers kun je dans-uurtjes voor het aankomende festivalseizoen tegemoet!

  1. Pastelkleuren

De derde favoriet keuze van Michael Kors voor zijn lente en zomer sneakers die niet mag ontbreken, zijn de pastelkleurige sneakers. Pastel is deze lente en zomer helemaal hot en daarom mag deze categorie zeker niet in dit lijstje ontbreken. Ondanks de liefelijke kleurtjes zijn de sneakers vaak van dermate stoer karakter, waardoor ze eindeloos gecombineerd kunnen worden met leuke zomerjurkjes, maar ook met stoere shorts.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *